20 Νοεμβρίου

Εργασιακό άγχος και τρόποι αντιμετώπισής του

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Εργασιακό άγχος και τρόποι αντιμετώπισής του

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 έως 17:00, η Νοσηλευτική Διεύθυνση διοργάνωσε επιστημονική ομιλία με θέμα «Εργασιακό άγχος και τρόποι αντιμετώπισής του» με ομιλήτριες την κα Άννα Περαντινού, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Lancaster Μεγάλης Βρετανίας, Τακτικό Μέλος Ινστιτούτου Τραυματοθεραπείας Ελλάδος (E.M.D.R. Hellas Association) και την κα Ελένη Μάνδρου, Μαία – Προϊσταμένη Χειρουργείου ΙΑΣΩ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο ισόγειο.

  • 21 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF Institute of Life ΙΑΣΩ 21/11/2017
  • 17 Νοεμβρίου
    Παιδιατρική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Νεότερα δεδομένα για τον αντιγριπικό εμβολιασμό»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις