10 Νοεμβρίου

Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Οι δυνατότητες του Ακτινολογικού Τμήματος του ΙΑΣΩ και οι πρωτοποριακές διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις εξετάσεων που πραγματοποιούνται»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Οι δυνατότητες του Ακτινολογικού Τμήματος του ΙΑΣΩ και οι πρωτοποριακές διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις εξετάσεων που πραγματοποιούνται»

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ Επιστημονική Διάλεξη με θέμα "Οι δυνατότητες του Ακτινολογικού Τμήματος του ΙΑΣΩ και οι πρωτοποριακές διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις εξετάσεων που πραγματοποιούνται". Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Λουκία Πούλου, MD, MSc, PhD, European Board Certified Επεμβατικός Ακτινολόγος η οποία ανέπτυξε το θέμα "Βιοψίες Μαστού – Hook και νέες δυνατότητες (με Υπερήχους, Μαγνητική Τομογραφία – Μαστογραφία)", Γεώργιος Παναγόπουλος, MD, MSc, Επεμβατικός Ακτινολόγος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Εφαρμογές Mamotome", Βασίλειος Κοράκης, MD, MSc, Ακτινολόγος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Μαστογραφία & Τομοσύνθεση", Σάββας Ταντελές, MD, MSc, Επεμβατικός Ακτινολόγος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Η χρήση των σκιαγραφικών στους υπερήχους", Πέλυ Παπαδοπούλου, MD, MSc, Επεμβατικός Ακτινολόγος, η οποία ανέπτυξε το θέμα "Υστεροσαλπιγγογραφία με 3D – Πρωτοποριακή μέθοδος" και Σοφία Γιολδάση, MD, MSc, Ακτινολόγος, η οποία ανέπτυξε το θέμα "Σημαντική πρωτοπορία στους υπερήχους". Συντονιστής ήταν ο κ. Δημήτριος Κελέκης, Ομότιμος Καθηγητής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μονάδας Απεικονίσεων & Επεμβατικής Ακτινολογίας ΙΑΣΩ

  • 13 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ 13-11-2017
  • 04 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Αξιολογώντας το καρδιοτοκογράφημα

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις