08 Μαρτίου

Επιστημονική ομιλία με θέμα «Η Γαστρεντερολογία στη Γυναικολογία - Πεπτικό: Αυτό το άγνωστο σύστημα - Η Κολονοσκόπηση σώζει ζωές»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική ομιλία με θέμα «Η Γαστρεντερολογία στη Γυναικολογία - Πεπτικό: Αυτό το άγνωστο σύστημα - Η Κολονοσκόπηση σώζει ζωές»

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 08/03/17 και ώρα 12:30 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ επιστημονική ομιλία με θέμα «Η Γαστρεντερολογία στη Γυναικολογία - Πεπτικό: Αυτό το άγνωστο σύστημα - Η Κολονοσκόπηση σώζει ζωές». Ομιλητές ήταν ο Δρ. Ακύλλας Αναγνωστίδης, Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής και Επιστημονικός Υπεύθυνος Γαστρεντερολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ General και ο κ. Θεοδόσιος Πάρχας, Γαστρεντερολόγος, Επιμελητής Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ General.

Σκοπός της ομιλίας ήταν:

1) η ενημέρωση - ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού – για τα επιτεύγματα της Γαστρεντερολογίας, ειδικότερα στις γυναικολογικές παθήσεις και την κύηση. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην προφύλαξη από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, (ο οποίος μετά το Chernobyl, έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις)

2) η σπουδαιότητα διενέργειας της κολονοσκόπησης, η οποία σώζει ζωές

  • 09 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Ιατρείου Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων & Κύησης ΙΑΣΩ 09-03-2017
  • 03 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Πρόπτωση πυελικών οργάνων. Διακολπική προσέγγιση vs Λαπαροσκοπική αντιμετώπιση»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις