27 Ιανουαρίου

2ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
2ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27/01/17, ώρα 11:30 και το Σάββατο 28/01/17, ώρα 09:20, διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το "2o Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία". Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ήταν ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ο κ. Ευάγγελος Μαραγκουδάκης, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος ΙΑΣΩ. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Παγκρήτια Ένωση Βιοϊτρικής Έρευνας. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς, με κύριο στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού του Ομίλου.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν για όλους.

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • 03 Φεβρουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Υπογεννητικότητα – Υπογονιμότητα στην Ελλάδα του 2016» και παρουσίαση βιβλίου «Γίνε Γονιός»
  • 25 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ και ΕΓΕΠΑΜ 25/01/2017

Δείτε Επίσης

21 Οκτωβρίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: Β’ Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Από τη νεκρωτική εντεροκολίτιδα (ΝΕΚ) στο βραχύ έντερο: Νέες στρατηγικές για πρόληψη και αντιμετώπιση»

14 Οκτωβρίου
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ημερίδα με θέμα «Νεώτερα δεδομένα για τα εμβόλια»

Δείτε τις εκδηλώσεις