16 Δεκεμβρίου

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις»

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις» με θέμα «Screening, Διάγνωση, Παρακολούθηση μαστού. Απόψεις και Κατευθυντήριες οδηγίες για τον Μη – Ειδικό». Το συνέδριο τέλεσε υπό την αιγίδα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ και χορηγήθηκαν 6 μόρια συνεχιζόμενης συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME – CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η δημιουργία κατευθυντήριων οδηγιών μαστού για τους μη ειδικούς στο μαστό, κυρίως γυαναικολόγους.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου ήταν δωρεάν και δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • 16 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Επιδημία Καισαρικής Τομής: Τρόποι μείωσης της συχνότητας των Καισαρικών Τομών»
  • 14 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ και ΕΓΕΠΑΜ

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις