16 Δεκεμβρίου

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις»

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα & Αντιθέσεις» με θέμα «Screening, Διάγνωση, Παρακολούθηση μαστού. Απόψεις και Κατευθυντήριες οδηγίες για τον Μη – Ειδικό». Το συνέδριο τέλεσε υπό την αιγίδα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ και χορηγήθηκαν 6 μόρια συνεχιζόμενης συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME – CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η δημιουργία κατευθυντήριων οδηγιών μαστού για τους μη ειδικούς στο μαστό, κυρίως γυαναικολόγους.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου ήταν δωρεάν και δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

  • 16 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Επιδημία Καισαρικής Τομής: Τρόποι μείωσης της συχνότητας των Καισαρικών Τομών»
  • 14 Δεκεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ και ΕΓΕΠΑΜ

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις