07 Μαΐου

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση»

Σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 07/05/16 και ώρα 08:00 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Β’ Ημερίδα "Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση". Η ημερίδα διοργανώνεται από το Ρευματαλογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ General και το ιατρείο Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύησης του ΙΑΣΩ. Πρόεδρος της Ημερίδας ήταν η κα. Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγος, Επιστ. Υπεύθυνη Ιατρείου Αυτοάνοσων Νοσημάτων και Κύησης ΙΑΣΩ, Επιστ. Υπεύθυνη Ρευματολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ General.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των ιατρών ότι η τεκνοποίηση γυναικών και αντρών με αυτοάνοσο ρευματικό νόσημα αποτελεί εφικτό στόχο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις: α) το σωστό προγραμματισμό προ της σύλληψης, β) την παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της κύησης και γ) τη συνεργασία ομάδας ιατρών - Ρευματολόγου, Γυναικολόγου κυρίως αλλά και άλλων ειδικοτήτων ανάλογα της περίπτωσης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας ήταν δωρεάν και εδώθει πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Video

  • 13 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Στρατηγικές αντιμετώπισης του καρκίνου ωοθηκών. Τα νέα δεδομένα»
  • 06 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Καρδιολογική συμμετοχή σε σοβαρά γυναικολογικά – μαιευτικά συμβάματα»

Δείτε Επίσης

30 Μαρτίου 30 - 31 Μαρ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση

Το «7o Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ώρα 14:00 (θεωρητικό μέρος), και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 08:00 (πρακτικό μέρος) στο ΙΑΣΩ.

21 Μαρτίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις