07 Μαΐου

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση»

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση»

Σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 07/05/16 και ώρα 08:00 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Β’ Ημερίδα "Ρευματικά Αυτοάνοσα Νοσημάτα και Κύηση". Η ημερίδα διοργανώνεται από το Ρευματαλογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ General και το ιατρείο Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύησης του ΙΑΣΩ. Πρόεδρος της Ημερίδας ήταν η κα. Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγος, Επιστ. Υπεύθυνη Ιατρείου Αυτοάνοσων Νοσημάτων και Κύησης ΙΑΣΩ, Επιστ. Υπεύθυνη Ρευματολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ General.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των ιατρών ότι η τεκνοποίηση γυναικών και αντρών με αυτοάνοσο ρευματικό νόσημα αποτελεί εφικτό στόχο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις: α) το σωστό προγραμματισμό προ της σύλληψης, β) την παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της κύησης και γ) τη συνεργασία ομάδας ιατρών - Ρευματολόγου, Γυναικολόγου κυρίως αλλά και άλλων ειδικοτήτων ανάλογα της περίπτωσης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας ήταν δωρεάν και εδώθει πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Video

  • 13 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Στρατηγικές αντιμετώπισης του καρκίνου ωοθηκών. Τα νέα δεδομένα»
  • 06 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα «Καρδιολογική συμμετοχή σε σοβαρά γυναικολογικά – μαιευτικά συμβάματα»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις