19 Μαρτίου

Επιστημονική ημερίδα με θέμα 'Ελπίδα για το Μέλλον'

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Επιστημονική ημερίδα με θέμα 'Ελπίδα για το Μέλλον'

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 19/03/16 και ώρα 08:30 έως 19:00 διεξήχθη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η 1η επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Διατήρησης Αναπαραγωγής (Ε.Ε.Δ.Α.) με θέμα "Ελπίδα για το Μέλλον", υπό την αιγίδα της Α’ και της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ημερίδας κατέβαλε κάθε προσπάθεια να παρουσιάσει ένα πλήρες και ενημερωτικό πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα θέματα διατήρησης αναπαραγωγής τόσο από την πλευρά των γυναικολόγων αλλά και των ογκολόγων χημειοθεραπευτών και των χειρουργών μαστού.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της ημερίδας ήταν ο κ. Νικόλαος Βλάχος, Αναπλ. Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Διατήρησης Αναπαραγωγής (Ε.Ε.Δ.Α.).

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας ήταν δωρεάν και θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή μετά το πέρας της Ημερίδας.

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται το προκαταρκτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

 

Δείτε εδώ όλες τις ομιλίες της ημερίδας.

  • 21 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ 21-03-2016
  • 18 Μαρτίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική διάλεξη με θέμα «Μικρόβια και άνθρωπος ή άνθρωπος και μικρόβια»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις