06 Νοεμβρίου

Εκδήλωση Παρουσίασης Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΙΑΣΩ, 06.11.2015, ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Εκδήλωση Παρουσίασης Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΙΑΣΩ, 06.11.2015, ΙΑΣΩ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Παρουσίαση της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΙΑΣΩ. Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ Dr Γεώργιος Σταματίου, άνοιξε την ομιλία εγκαινιάζοντας τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα "Institute of Life ΙΑΣΩ" μιλώντας για το ύψος της επένδυσης αλλά και τα μοναδικά πλεονεκτήματα αυτής. Επίσης, ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν στο να δημιουργηθεί ένα από τα καλύτερα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής παγκοσμίως. Τέλος, δήλωσε ότι "Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσουμε ΤΟ κέντρο αναφοράς, για όλους εκείνους που θα χρειαστούν τις υπηρεσίες μας". Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν ο κ. Θέμης Μαντζαβίνος, Αναπλ. Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος MIYA Institute of Life ΙΑΣΩ, o οποίος ανέπτυξε το θέμα "Εξωσωματική Γονιμοποίηση: Παρελθόν, παρόν και μέλλον", η κα. Κρίστη Αγαπητού, Senior Clinical Embryologist, ΜΙΥΑ Institute of Life ΙΑΣΩ η οποία ανέπτυξε το θέμα "Δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής υψηλών προδιαγραφών (state of the art)" και ο κ. Έρως Νικητός, Senior Clinical Embryologist, Υπεύθυνος Ποιότητας ΜΙΥΑ Institute of Life ΙΑΣΩ, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Δυνατότητες, εφαρμογές, εξελίξεις Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής - ΜΙΥΑ Institute of Life ΙΑΣΩ". Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί Μαιευτήρες / Γυναικολόγοι αλλά και ιατροί λοιπών ειδικοτήτων. Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις από το ακροατήριο προς τους ομιλητές, συζήτηση και γεύμα.

Photo Gallery
Video
  • 13 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη με θέμα "Εμβολιασμοί στην κύηση και λοχεία"
  • 03 Ιουλίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη για τον 1ο επιτυχή τοκετό μετά από μεταμόσχευση μήτρας, 03.07.15, ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις