11 Μαΐου

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, 11.05.14, ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Ομίλου «ΙΑΣΩ», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τη μητέρα, στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική. Η διάλεξη που είχε θέμα «Η Μητέρα έναντι του παιδιού και της Οικογένειας στο σημερινό Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον της Χώρας μας», είχε κύρια ομιλήτρια τη γνωστή ψυχολόγο, κα Σοφία Ανδρεοπούλου,συγγραφέα του βιβλίου «Μαμά φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου».

Η κα Ανδρεοπούλου ανέλυσε άκρως ενδιαφέροντα θέματα που έχουν σχέση με την ανατροφή και την εκπαίδευση του παιδιού, μέσα στην οικογένεια, την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων και προκλήσεων από τη μητέρα, τόσο προς το παιδί, όσο και γενικότερα στο οικογενειακό περιβάλλον, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής και ειλικρινούς επικοινωνίας της μητέρας με το παιδί, ακόμα και από την πολύ μικρή ηλικία.

Μετά την κύρια εισήγηση ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με τις παρευρισκόμενες, κυρίως μητέρες και συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια στην Ελλάδα τη σημερινή εποχή.

Ο Όμιλος «ΙΑΣΩ», με ιδιαίτερο σεβασμό και προσήλωση στις ανάγκες της Μητέρας, ολοένα και περισσότερο επενδύει στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας.

  • 18 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 13ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, 18.06.15, ΙΑΣΩ
  • 01 Μαΐου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 20ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού, 01-05.12.14, ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

10 Μαΐου 10 - 11 Μαϊ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

ΙΑΣΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Δείτε τις εκδηλώσεις