03 Νοεμβρίου

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 13:00  έως 14:30 θα πραγματοποιηθεί το 1ο εκπαιδευτικό μάθημα του Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ με θέμα «Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας: η ελληνική τραγωδία». Ομιλητής και Επιστημονικά Υπεύθυνος των μαθημάτων είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

  • 15 Νοεμβρίου 15 - 16 Νοε
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΙΑΣΩ: Workshop «Διαχείριση και Αντιμετώπιση Μαιευτικής Αιμορραγίας 4T’s – PAS» 4ο Σεμινάριο με θέμα: «Μαιευτική Αιμορραγία: Διαχείριση και Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα»
  • 01 Νοεμβρίου 01 - 02 Νοε
    Γενική Κλινική ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Επιστημονική Διημερίδα «Γυναικολογικές νεοπλασίες και νεοπλασίες ουροποιητικού και μαστού: Θεραπευτικά διλήμματα και νεότερα δεδομένα από το ESMO 2025»

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις