18 Ιανουαρίου

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση νέων τεχνικών μεθόδων πλαστικών και επανορθωτικών χειρουργικών επεμβάσεων. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης που πραγματοποίησε ο κ. Α. Φουστάνος, συζητήθηκε η τεχνική που ακολούθησε ο γνωστός πλαστικός, και αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα της. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί και καταξιωμένοι ιατροί με εξειδίκευση στον τομέα της πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής και σύσσωμο το Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής. Οι εργασίες της επιστημονικής εκδήλωσης ολοκληρώθηκαν με την κοπή της πίτας της Ελληνικής Εταιρείας.

  • 18 Ιανουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις