29 Σεπτεμβρίου 29 - 30/09/23

2ο 3D/4D VISUS COURSE

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
2<sup>ο</sup> 3D/4D VISUS COURSE

Σας ενημερώνουμε ότι το 2ο 3D/4D VISUS Course θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 08:50, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ και στο Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ.

Το VISUS Course αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στη 3D/4D Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία διεθνώς. Σκοπός του είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στην Υπερηχογραφία και η εκπαίδευση στις τελευταίες τεχνικές υπερηχογραφίας (κυρίως τρισδιάστατης και τετραδιάστατης υπερηχογραφίας – 3D/4D).

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Αριστείδη Αντσακλή, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντή Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ και το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Δασκαλάκη, Διευθυντή Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας – Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., Πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής, Μέλος του Scientific Board of UENPS (Union of European Neonatal and Perinatal Societies).

Επιστημονικά Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Αντσακλής, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Ειδικός Ιατρικής Εμβρύου, Συνεργάτης Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ.

Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ιατροί στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής από την Ευρώπη, καθώς και ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, διότι συμπεριλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Πληροφορίες για το σεμινάριο και την εγγραφή σας εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Σεμιναρίου/ Εταιρεία MD Congress) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Ομίλου ΙΑΣΩ).

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

  • 03 Οκτωβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ
  • 23 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΙΑΣΩ: Workshop Ρομποτικής Χειρουργικής στη Γυναικολογία

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις