06 Ιουνίου

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 06/06/23 και ώρα 13:00  έως 14:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία και μέσω βιντεοσκόπησης εκπαιδευτικό μάθημα του Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ με θέμα «Ο ρόλος των συμπληρωμάτων της διατροφής στην πρόληψη των μεγάλων μαιευτικών συνδρόμων» και ομιλήτρια την κα. Μαριάννα Θεοδωρά, Επίκ. Καθηγήτρια Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Επιστημονικός Υπεύθυνος των μαθημάτων είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

 

  • 09 Ιουνίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
  • 02 Ιουνίου
    Γενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις