25 Νοεμβρίου 25 - 26/11/22

1st EGEO Athens Course INTRAPARTUM CARE

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
1st EGEO Athens Course INTRAPARTUM CARE

Σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο "1st EGEO Athens Course INTRAPARTUM CARE" , θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

1. Να αναδείξει τη σημασία της σωστής αξιολόγησης των καρδιοτοκογραφικών ευρημάτων μέσα από θεωρητική εκπαίδευση και διαδραστική συζήτηση περιστατικών

2. Να αναδείξει τη σημασία της υπερηχογραφίας στην αίθουσα τοκετών, ως χρήσιμο εργαλείο για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη διαχείριση δύσκολων περιστατικών και

3. Να εκπαιδεύσει το προσωπικό της αίθουσας τοκετών πάνω σε αυτή την τεχνική, αποσκοπώντας να συμπληρώσει τις κλινικές τους γνώσεις και ικανότητες, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο περιγεννητικό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την χρήση υψηλής ποιότητας προπλασμάτων, ειδικών τόσο για την κλινική εξάσκηση, όσο και για την ταυτόχρονη χρήση υπερήχων (συνδυασμός κλινικής και υπερηχογραφικής εκτίμησης και αντιμετώπισης), επιτυγχάνοντας την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου και Πληροφορίες για την Εγγραφή σας εδώ.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία (Εταιρεία MD Congress, Τηλέφωνο 210 6074200).

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ.

  • 29 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ
  • 18 Νοεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις