24 Σεπτεμβρίου 24 - 25/09/22

3D/4D VISUS COURSE

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
3D/4D VISUS COURSE

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο 3D/4D VISUS COURSE θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ και στο Τμήμα Εμβρυομητρικής Περιγεννητικής Ιατρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Αριστείδη Αντσακλή, MD, PhD, FRCOG (Hon.) Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντή Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ και το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με Υπεύθυνο τον Καθηγητή τον κ. Γεώργιο Δασκαλάκη, Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα». Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Αντσακλής, Επικ. Καθηγητής Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και Συνεργάτης Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ.

Το VISUS COURSE αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στην 3D/4D υπερηχογραφία στη μαιευτική και γυναικολογία διεθνώς. Σκοπός του VISUS COURSE είναι να καλύψει τις νεότερες εξελίξεις στην υπερηχογραφία και να εκπαιδεύσει πάνω στις τελευταίες τεχνικές υπερηχογραφίας (κυρίως τρισδιάστατης και τετραδιάστατης υπερηχογραφίας – 3D/4D) στη μαιευτική και γυναικολογία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, διότι συμπεριλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου και Πληροφορίες για την Εγγραφή σας εδώ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία (Εταιρεία MD Congress, Τηλέφωνο 210 6074200).

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ

  • 27 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ
  • 23 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονικές Εκδηλώσεις "The Expert’s Thesis" της Β’ Κλινικής Μαστού – 2ο Σεμινάριο

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις