16 Απριλίου

10η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα"

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
10<sup>η</sup> Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα"

Η 10η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, καθώς και νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα στην παιδιατρική επιστήμη και πρακτική.  

Την Ημερίδα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού, αλλά και μέσω Live Streaming.

Για τη live παρακολούθηση, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link: https://avolution.nowlive.events/ 

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής. 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 8228950 (Γραμματεία Ημερίδας, SCL First Events Congress & Travel / κ. Κωνσταντίνος Λαγός) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ). 

Μπορείτε να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Υβριδικής Ημερίδας εδώ

  • 29 Απριλίου
    Γενική Κλινική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με θέμα "Χειρουργική αποκατάσταση της βουβωνοκήλης - Νεότερες Απόψεις"
  • 15 Απριλίου
    Γενική Κλινική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με θέμα "Συγγενείς λοιμώξεις: Πρακτικός οδηγός εργαστηριακής διάγνωσης"

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις