08 Απριλίου 08 - 10/04/22

Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με θέμα "Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με θέμα "Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία"

Το 6ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με τίτλο: "Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία", θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 08 Απριλίου έως την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας (ΕΡ.Ε.Ι.Κ.Ο.).

Σκοπός της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς.

Διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από τον Όμιλο ΙΑΣΩ και από άλλες κλινικές, όπως Παθολόγοι - Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι - Ογκολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι κ.α., θα συμμετέχουν ως ομιλητές.

Επιστημονικά υπεύθυνοι του Συνεδρίου είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Ε. Μαραγκουδάκης, MD,  Ογκολόγος - Ακτινοθεραπευτής, Διευθυντής Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Θεόδωρος Πανοσκάλτσης, MD, PhD, FRCOG, ESPSO, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Βασίλειος Α. Γεωργούλιας, Παθολόγος - Ογκολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία, με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού και μέσω live streaming.

Η εγγραφή για τη δια ζώσης ή διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://livetime.gr/event/msteo22

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7240039 (Γραμματεία Συνεδρίου / Γραφείο SCEP) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση - Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε το Τελικό Πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

  • 12 Απριλίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονικές συναντήσεις MIYA "Institute of Life ΙΑΣΩ" 2021-2022
  • 08 Απριλίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ με θέμα "Αντιμετώπιση επιπωματικού διεισδυτικού πλακούντα"

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις