16 Φεβρουαρίου

1η Επιστημονική Εκδήλωση της Β' Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ με θέμα: "Η σημασία και η Συμβολή των μονάδων Μαστού στην Ολική Επιβίωση των ασθενών με Καρκίνο"

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
1<sup>η</sup> Επιστημονική Εκδήλωση της Β' Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ με θέμα: "Η σημασία και η Συμβολή των μονάδων Μαστού στην Ολική Επιβίωση των ασθενών με Καρκίνο"

Σας ενημερώνουμε ότι η Β' Κλινική Μαστού του ΙΑΣΩ διοργανώνει μια σειρά Επιστημονικών Εκδηλώσεων με θέμα "Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού" για το Επιστημονικό Έτος 2022, στην οποία θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Το 1ο Σεμινάριο με θέμα: "Η σημασία και η Συμβολή των μονάδων Μαστού στην Ολική Επιβίωση των ασθενών με Καρκίνο", πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 17:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. Ομιλητής ήταν ο κ. Dr. A. Costa, Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας.

Στόχος της Επιστημονικής Εκδήλωσης ήταν η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση των Ιατρών - Συνεργατών και των Επαγγελματιών Υγείας για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στη Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και η προαγωγή της έρευνας.

Επιστημονικός Υπεύθυνος ήταν ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ και Συντονιστής ο κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, MD, Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ, ESO Ambassador.

Το Σεμινάριο απευθυνόταν σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7711673 (Γραμματεία Εκδήλωσης / PRC Congress & Travel) ή 210 6383906  (Πωλίνα Βαλάσση - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου ήταν η Αγγλική.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εκδήλωση εδώ

  • 18 Φεβρουαρίου
    Παιδιατρική Επιστημονική Διάλεξη του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα "Νεότερα δεδομένα από τον χώρο των Λοιμώξεων:
    - COVID- 19 στα παιδιά
    - Εποχική Γρίπη 2021 - 2022"
  • 15 Φεβρουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ με θέμα "Η φυσιολογική καρδιά του εμβρύου (βασικά tips / tricks)"

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις