01 Μαρτίου

Κοπή Πίτας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 01.03.2015

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Κοπή Πίτας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 01.03.2015

Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, στο εστιατόριο Village Garden στη Νίκαια, πραγματοποιήθηκε εορτή για την κοπή της Πίτας του τμήματος της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι ασθενείς του τμήματος μαζί με τις οικογένειές τους, ιατροί της μονάδας καθώς και ιατροί συνεργάτες και διοικητικά στελέχη του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Ο Αντιπρόεδρος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Καργιώτης, εκ μέρους του Δ.Σ., απηύθυνε τις ευχές του για τη νέα χρονιά με την υπόσχεση ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα στέκεται πάντα στο πλευρό τους καλύπτοντας τις ιατρικές τους ανάγκες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, διασκέδασαν έως αργά το απόγευμα υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας που είχε επιλεγεί για την περίσταση.

PhotoGallery

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις