04 Απριλίου

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού, 04 & 05.04.14, ΙΑΣΩ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού, 04 & 05.04.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού έχει ιδρυθεί από γιατρούς, με στόχο να αναπτυχθεί και να προαχθεί η επιστημονική γνώση πάνω στο αντικείμενο των παθήσεων του μαστού. Έχοντας ως επίκεντρο την βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων του γυναικείου μαστού, απευθύνεται σε κάθε γιατρό που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο αντικείμενο και διαχειρίζεται υπεύθυνα και με συνέπεια κάθε στάδιο εμφάνισης των εν λόγω παθήσεων. Στο συνέδριο προσήλθαν εξειδικευμένοι στο μαστό Απεικονιστές, Παθολογο- ανατόμοι, Παθολόγοι Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, Ψυχολόγοι, Φυσιοθεραπευτές, Τεχνολόγοι και φροντιστές υγείας που ασχολούνται με τις παθήσεις του μαστού.

PhotoGallery

[bt_columns][bt_column class="bt-column hidden-xs hidden-small col-md-2 col-lg-2 center"][/bt_column] [bt_column class="bt-column col-xs-12 col-sm-12 col-md-8 col-lg-8 center"]1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού [/bt_column] [bt_column class="bt-column hidden-xs hidden-small col-md-2 col-lg-2 center"][/bt_column] [/bt_columns]
  • 12 Ιουνίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 12ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, 12.06.2014, ΙΑΣΩ
  • 08 Φεβρουαρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις