03 Νοεμβρίου

Ενημερωτική εκδήλωση για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού 03.11.2010

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Ενημερωτική εκδήλωση για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού 03.11.2010

Με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού», η Νοσηλευτική Διεύθυνση της κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010, ενημερωτική εκδήλωση για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων της κλινικής, οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ήταν μαίες με πολυετή εμπειρία, νεογνολόγοι και μαιευτήρες τόνισαν τη σημασία του μητρικού θηλασμού.

Αναπτύχτηκαν θέματα όπως «Ανατομία Μαστού και μηχανισμός παραγωγής γάλακτος», «BabyFriendlyHospital – 10 Βήματα», «Θηλασμός, Υπερχολερυθριναιμία και Υπογλυκαιμία», «Θηλασμός και Λαϊκή Παράδοση», Μητρικός Θηλασμός: Μύθοι και Πραγματικότητα», «Μαιευτική –Θηλασμός και Τέχνη». Τέλος, η κα. Ε. Καματέρη, Υπ. Δημοσίων Σχέσεων ΣΘΕΒ, μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με τον μητρικό θηλασμό σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε το εμπνευσμένο από το μητρικό θηλασμό έργο του, ο γνωστός σε όλους ζωγράφος Σταμάτης Παπαδήμος.

Στο χώρο της υποδοχής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτούργησε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας της φωτογράφου Κ. Λιάπτσιου με θέμα τον Μητρικό Θηλασμό.

Δείτε Επίσης

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

1η Επιστημονική Ημερίδα Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Χειρουργικής ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 18.01.14, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Λάρισα

18 Ιανουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.

08 Φεβρουαρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.

Δείτε τις εκδηλώσεις