Νέα

Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη

Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ο Πυροσβέστης που τραυματίστηκε στα επεισόδια της προηγούμενης Παρασκευής.  

Ο τραυματίας εισήχθη εκτάκτως στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική στις 5 Νοεμβρίου 2021 λόγω τραυματισμού της δεξιάς χειρός με παρουσία μικτής βλάβης αγγείων και νεύρων και σημαντικού δερματικού ελλείμματος. Αφού διενεργήθηκε ο απαιτούμενος ιατρικός και απεικονιστικός έλεγχος κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διενέργεια χειρουργικής επέμβασης. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις αποκατάστασης των αγγείων και των νεύρων και σε επέμβαση κάλυψης του δερματικού ελλείμματος με αυτομόσχευμα.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία από την ιατρική ομάδα της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, με Διευθυντή τον Δρ. Χρήστο Γιαννακόπουλο και Επιμελητή τον κ. Απόστολο Χαμπίπη. Η κάλυψη του δερματικού ελλείμματος πραγματοποιήθηκε από τον Πλαστικό Χειρουργό, Συνεργάτη του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, ενώ Αναισθησιολόγοι στις επεμβάσεις ήταν η κα. Ευγενία Θεοχάρη-Γαλανοπούλου, Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και ο κ. Αγγέλης Κωνσταντίνος, Συνεργάτης, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική.

Η άμεση ιατρική παρέμβαση, η εμπειρία της χειρουργικής ομάδας και η αρμονική συνεργασία των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων συνέβαλαν στην επιτυχή αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:  Νάνσυ Χριστοπούλου, Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, τηλ.: 210 6383917, E-mail: [email protected]

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...