Main Menu

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) Institute of Life IASO
Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) Institute of Life ΙΑΣΩ
Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) Institute of Life ΙΑΣΩ

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210 6184 030

 

Όραμα

Το Institute of Life IASO, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με σκοπό να κάνει πράξη την πρώτη και πιο σημαντική μας αποστολή: να υποδεχτεί υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη μεγάλη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στο Institute of Life IASO, θα διαπιστώσετε ότι η πιστοποιημένη πρωτοποριακή μας μονάδα έχει ως κύριο άξονα να προσφέρει υψηλή φροντίδα στους ασθενείς της. Με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους και ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

Το σύστημα διαχείρισης RI Witness, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα, προσφέροντας σιγουριά στους ασθενείς μας.

Η επιστημονική μας ομάδα, αποτελούμενη από κορυφαίους εξειδικευμένους επαγγελματίες, είναι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας σχολαστικά την καλύτερη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Υπό την καθοδήγηση της Dr. Gloria Calderon, της κορυφαίας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου παγκοσμίως κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης “IVI” νιώθουμε απόλυτα σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα: να αποτελούμε ένα Κέντρο Αναπαραγωγής, που θα είναι σημείο αναφοράς για ζευγάρια από όλη την Ευρώπη.

Υπηρεσίες

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες μας είναι προσεκτικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε θαύματα. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της, όταν δεν μπορεί να το κάνει από μόνη της.

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF): Η γονιμοποίηση που επιτυγχάνεται από την ένωση του ωαρίου με το σπερματοζωάριο, εκτός σώματος, σε ειδικό εργαστήριο. Το έμβρυο που προκύπτει μεγαλώνει σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, πριν τη μεταφορά του στη μήτρα της μητέρας.

Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI): Η διαδικασία κατά την οποία το σπέρμα προ-ετοιμάζεται αρχικά στο εργαστήριο και, κατόπιν, τοποθετείται στη μήτρα με τεχνητά μέσα. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η γονιμοποίηση του ωαρίου.

Δωρεά Ωαρίων: Η διαδικασία κατά την οποία η γυναίκα χρησιμοποιεί τα ωοκύτταρα ενός δότη για να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Δωρεά Σπέρματος: Μία διαδικασία κατά την οποία ένας ανώνυμος υγιής άντρας με πολύ υψηλή ποιότητα σπέρματος δωρίζει μία ποσότητα, ώστε ένα υπογόνιμο ζευγάρι να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Παρένθετη Μητρότητα: Αν η ιατρική κατάσταση μίας γυναίκας καθιστά απίθανη ή επικίνδυνη μία εγκυμοσύνη, τότε μία άλλη γυναίκα κυοφορεί και γεννά το παιδί της.

Διατήρηση Γονιμότητας: Προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα αναβολής της μητρότητας για το μέλλον και στις καρκινοπαθείς την ευκαιρία να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους.

Θεραπείες

Mικρογονιμοποίηση (ICSI): Μία προηγμένη τεχνική, που συνδυάζεται με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, κατά την οποία ένα σπερματοζωάριο τοποθετείται απευθείας στο ωάριο με μικροσκοπική επέμβαση. Συνηθίζεται σε περιπτώσεις βαριάς μορφής ανδρικής υπογονιμότητας.

Κατάψυξη Ωαρίων: Μία σύγχρονη τεχνική κατά την οποία γίνεται υαλοποίηση ενός καθορισμένου αριθμού ώριμων ωαρίων μίας γυναίκας. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως πιο αποτελεσματική τεχνική από την παραδοσιακή κρυοσυντήρηση.

Μαγνητικός Διαχωρισμός Σπερματοζωαρίων (MACS): Επιτρέπει στα σπερματοζωάρια με τα καλύτερα χαρακτηριστικά να επιλεχθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν σε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Time-lapse: Ελέγχει με ειδικό σύστημα μικροσκοπικής παρακολούθησης την κυτταρική διαίρεση του εμβρύου σε πραγματικό χρόνο, καταγράφοντας την εξέλιξη από τις πρώτες στιγμές ζωής.

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD): Ο έλεγχος για συγκεκριμένες γενετικές και χρωμοσωματικές ανωμαλίες στα έμβρυα, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι τα παιδιά θα γεννηθούν χωρίς κληρονομικές ασθένειες.

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS): Η τεχνική της αφαίρεσης ενός ή περισσοτέρων κυττάρων από ένα έμβρυο εξωσωματικής γονιμοποίησης, για να ελεγχθεί συνολικά για γενετικές ανωμαλίες.

Προηγμένος Γονιδιακός Έλεγχος: Μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τη μετάδοση γενετικών ασθενειών στα παιδιά μας.

Institute of Life IASO
Institute of Life IASO

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Γιατί, πάνω από όλα, εστιάζουμε όλες μας τις προσπάθειες ώστε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Στο Institute of Life IASO, μπορείτε να αισθάνεστε άνετα από την πρώτη ημέρα, γιατί εδώ θα συναντήσετε μία έμπειρη και πλήρως εξειδικευμένη ομάδα. Ο επαγγελματισμός, η διαθεσιμότητα και ένα ζεστό καλωσόρισμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εδώ, είμαστε δίπλα σας για να προσαρμοστούμε εμείς στις ανάγκες σας και όχι εσείς στις δικές μας. Οι θεραπείες μας είναι πλήρως εξατομικευμένες και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα. Για αυτούς τους λόγους, νιώστε απόλυτα ασφαλείς και εμπιστευτείτε μας. Εμπιστευτείτε μας, γιατί χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, αλλά και γιατί το θαύμα της ζωής είναι η πηγή του ενθουσιασμού και της αφοσίωσής μας.

 

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

ΙΑΣΩ Newsletter