Main Menu

Δελτία Τύπου 2019

21/11/2019 - ΙΑΣΩ: 26o Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί το "26° Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού" της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Tο επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας.

Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες Επαγγελματίες Υγείας με πολυετή εμπειρία και συμβολή στην υποστήριξη, προαγωγή και προώθηση του Μητρικού Θηλασμού στη χώρα μας.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Έναρξη του Σεμιναρίου κατά την οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δρ Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, ο κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου, Παιδίατρος – Νεογνολόγος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΙΑΣΩ, η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ, καθώς και η κα. Βικτωρία Βιβιλάκη, Μαία RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθηνών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στα τηλέφωνα: 210 618 4155 & 210 618 4199

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ΙΑΣΩ καινοτομεί στην χειρουργική του θυρεοειδούς εφαρμόζοντας για πρώτη φορά την ενδοσκοπική αφαίρεση από το στόμα, χωρίς τομές

Στο ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε η πρώτη παραθυρεοειδεκτομή σε νοσοκομείο της Αθήνας με την τεχνική της Ενδοσκοπικής Διαστοματικής προσπέλασης (TOETVA).

Η Ενδοσκοπική Διαστοματική τεχνική (TOETVA – TransOral Endoscopic Thyroidectomy Vestibular Approach) είναι νέα, καινοτόμος μέθοδος για την αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων με ελάχιστο χρόνο νοσηλείας και άμεση ανάρρωση. Τυγχάνει ραγδαίας αποδοχής παγκοσμίως, όχι μόνο για τα ισάξια αποτελέσματα σε σύγκριση με την ανοιχτή μέθοδο, αλλά και για το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση διενεργείται ενδοσκοπικά από το στόμα, χωρίς τομές οπουδήποτε στο δέρμα και συνεπώς χωρίς αντιαισθητικές ουλές στην περιοχή του λαιμού. Είναι ασφαλής τεχνική, με προϋπόθεση να εφαρμόζεται από χειρουργούς με άριστη γνώση της χειρουργικής του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, αλλά και ευχέρεια στις προχωρημένες ενδοσκοπικές τεχνικές.

Η επέμβαση διενεργήθηκε από τον χειρουργό Δημήτριο Φλώρο και την Ομάδα του. Ο κ. Φλώρος εκπαιδεύθηκε και έλαβε πιστοποίηση για την συγκεκριμένη επέμβαση στο Police General Hospital της Bangkok, υπό την προσωπική επίβλεψη του χειρουργού A. Anuwong, πρωτοπόρου και θεμελιωτή της τεχνικής παγκοσμίως.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε γυναίκα ασθενή 51 ετών πάσχουσα από πρωτοπαθή υπερπαραθυρεοειδισμό λόγω μονήρους αδενώματος 2cm του δεξιού κάτω παραθυρεοειδούς αδένα. Η μετεγχειρητική πορεία της ασθενούς ήταν ομαλή, χωρίς επιπλοκές και έλαβε εξιτήριο την επόμενη ημέρα.

Σήμερα, το ΙΑΣΩ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα κέντρα στον κόσμο που πραγματοποιείται αυτή η πρωτοποριακή επέμβαση, πιστό στις αρχές που έχει θέσει, με συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό στον ασθενή.

Εμβολιασμός για την γρίπη σε εγκύους

 

Το ΙΑΣΩ, με στόχο να φροντίσει και να προστατεύσει την υγεία της γυναίκας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, προσφέρει εμβολιασμό κατά της γρίπης σε όποια γυναίκα πραγματοποιήσει τον προγραμματισμένο έλεγχο στο Τμήμα Εμβρυομητρικής του ΙΑΣΩ όπως Αυχενική διαφάνεια, Β’ Επιπέδου, Doppler και βιοφυσικό προφίλ από 20 έως 30 Νοεμβρίου 2019. Ο εμβολιασμός θα γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος από το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ.

Λόγω του επικείμενου χειμώνα ο εμβολιασμός για τη γρίπη είναι πολύ σημαντικός, ειδικά στις εγκύους.

Όταν η γρίπη προσβάλλει την έγκυο, η λοίμωξη είναι πιο βαριά και πιο συχνές οι πνευμονίες. Έχουν καταγραφεί στις έγκυες με γρίπη, αυξημένο ποσοστό αποβολών, χαμηλό βάρος νεογνού και συγγενείς ανωμαλίες από την υπερπυρεξία καθώς και αυξημένη νοσηρότητα και θνητότητα στα βρέφη <6 μηνών.

Το εμβόλιο, που χορηγείται σε όλα τα τρίμηνα της εγκυμοσύνης, λεχωίδες και θηλάζουσες είναι προστατευτικό και χωρίς επιπλοκές για την μητέρα, το έμβρυο, το νεογνό και το βρέφος.

Η μόνη αντένδειξη χορήγησης είναι η αλλεργία στο αυγό.

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

 

Το ΙΑΣΩ εγκαινίασε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

  • Η επένδυση ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ
  • Δωρεάν διαγνωστική και χειρουργική θεραπεία για 18 γυναίκες ετησίως

Το ΙΑΣΩ, με γνώμονα την καλύτερη φροντίδα της γυναίκας, δημιούργησε το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες στεγάζουν την Α’ και την Β’ Κλινική Μαστού, δημιουργήθηκαν στην “καρδιά” της μεγαλύτερης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ευρώπη για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε κάθε γυναίκα.

Η επένδυση ξεπέρασε το 1,5 εκατ. Ευρώ και αφορά σε νέες εγκαταστάσεις επιφάνειας 1000 τ.μ. καθώς και σε υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Το Κέντρο Μαστού παρέχει άριστη ιατρική φροντίδα από εξειδικευμένες επιστημονικές ομάδες με ειδική εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες επισκέπτονται το Κέντρο και πραγματοποιούνται περισσότερα από 2.000 χειρουργεία.

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ προσφέρει ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση των ασθενών σε όλα τα επίπεδα πρώιμης διάγνωσης και θεραπείας. Διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος (screening) μαστού, όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις, όλες οι επεμβάσεις που αφορούν τις καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού καθώς και η μετεγχειρητική παρακολούθηση κυρίως των περιπτώσεων καρκίνου μαστού. Πλαισιώνεται από όλα τα απαραίτητα Τμήματα του ΙΑΣΩ και είναι σε άμεση συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως ακτινολόγους, κυτταρολόγους, παθολογοανατόμους, πυρηνικούς ιατρούς, γυναικολόγους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, πλαστικούς χειρουργούς.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Απεικονίσεων και τους εξειδικευμένους ακτινοδιαγνώστες παρέχεται άριστη διάγνωση καθώς και η δυνατότητα διάγνωσης πολύ μικρών καρκίνων. Η διάγνωση καρκίνων μερικών χιλιοστών είναι υψίστης σημασίας. Το αποτέλεσμα της θεραπείας τέτοιων όγκων είναι σχεδόν πάντα η ίαση.

Στο πλαίσιο, δε, του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας», το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Την προηγούμενη εβδομάδα, με απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Γ. Σταματίου, η κλινική προχωρά μετά από το απαραίτητο screening, σε παροχή απολύτως δωρεάν διαγνωστικής και χειρουργικής θεραπείας σε 18 γυναίκες ετησίως.

Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για τις ασθενείς και τις οικογένειές τους με τη διενέργεια γενετικής συμβουλευτικής και γονιδιακών ελέγχων από εξειδικευμένους γενετιστές που προσεγγίζουν την πιθανότητα κληρονομικότητας του καρκίνου του μαστού.

Οι ασθενείς με Λεμφοίδημα παρακολουθούνται από ομάδα ειδικών φυσικοθεραπευτών και ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην υποστήριξη των ασθενών με την βοήθεια ειδικών ψυχοθεραπευτών.

Επιπλέον, το Κέντρο Μαστού διαθέτει Μονάδα επιμέτρησης γυναικών μεγάλου κινδύνου για Καρκίνο Μαστού, Μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης με ειδική ψυχο-ογκολόγο, Τμήμα στατιστικών αναλύσεων και Εσωτερικό Ογκολογικό Συμβούλιο. Το Ογκολογικό Συμβούλιο παρουσία ιατρών όλων των ειδικοτήτων συνεδριάζει μια φορά την εβδομάδα όπου αποφασίζεται ο περαιτέρω θεραπευτικός χειρισμός βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών (εξατομικευμένη θεραπεία).

Στο Κέντρο μαστού αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ειδικές ομάδες ασθενών όπως:

  • Οι γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κάτω των 35 ετών
  • Οι γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κατά την διάρκεια της κυήσεως
  • Οι άτοκες νεαρές ασθενείς όπου δίνεται η δυνατότητα διατήρησης της γονιμότητας με στόχο να μπορούν να τεκνοποιήσουν μετά την θεραπεία τους και κατά τον χρόνο που θα το επιτρέπει η γενική τους κατάσταση
  • Ασθενείς που ολοκλήρωσαν την θεραπεία τους και κρίθηκε ότι μπορούν να τεκνοποιήσουν. Παρακολουθούνται ειδικά σε συνεργασία με το τμήμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας σε αυτές τις κατηγορίες ασθενών είναι εξαιρετικά. Την τελευταία τριετία έχουν γεννηθεί περίπου 50 παιδιά η μητέρα των οποίων νόσησε από καρκίνο μαστού

Στο κέντρο μαστού επιτελείται και αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό (επεμβατικό, χειρουργικό) επίπεδο.

Οι κλινικές διοργανώνουν πολύ σημαντικά συνέδρια, θεσμούς στην επιστημονική κοινότητα.

Χαιρετισμός - Ομιλία Dr. Γεώργιου Σταματίου
Προέδρου Ομίλου ΙΑΣΩ

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνάδελφοι, Κυρίες και Κύριοι, Καλώς ήρθατε.

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, να σας έχουμε σήμερα κοντά μας, για να σας παρουσιάσουμε το Νέο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ.

Ο στόχος που θέσαμε ως Διοίκηση, να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού, στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία της Α’ και η Β’ Κλινικής Μαστού στην καρδιά του ΙΑΣΩ, της μεγαλύτερης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ευρώπη.

Η φροντίδα της γυναίκας είναι στο DNA μας και κύριο μέλημα μας, είναι κάθε γυναίκα που επισκέπτεται το ΙΑΣΩ, να απολαμβάνει κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε ένα περιβάλλον που της προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια.

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ παρέχει την ασφάλεια και την εγγύηση ποιότητας του Ομίλου ΙΑΣΩ προσφέροντας σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού.

Το ΙΑΣΩ επενδύει και καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών παρέχοντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που αφορούν την πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού αλλά και αποκατάστασή του όποτε αυτό απαιτείται.

Το νέο κέντρο μαστού διαθέτει δύο υπερσύγχρονους Μαστογράφους καθώς και τον πιο εξελιγμένο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA που πρόσφατα εγκαταστάθηκε. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε η μόνη Κλινική που διαθέτει τέσσερις Γραμμικούς επιταχυντές.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το κορυφαίο επιστημονικό δυναμικό που έκανε το όραμα μας πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω τις κορυφαίες ιατρικές ομάδες όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων, που κάθε μέρα αφιερώνουν την ζωή τους στην φροντίδα της γυναίκας.

Ευχαριστώ θερμά, τον κ. Αντώνη Κεραμόπουλλο, Διευθυντή της Α’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ και φυσικά όλη την ομάδα του, που έχει στηρίξει το ΙΑΣΩ από την ίδρυσή του.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, Διευθυντή της Β’ Κλινικής Μαστού και την ομάδα του που εντάχθηκαν στο δυναμικό μας οδηγώντας στην πρωτιά το ΙΑΣΩ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστώ ιδιαιτέρως και τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που υποστηρίζουν το Κέντρο μας, ακτινολόγους, κυτταρολόγους, παθολογοανατόμους, πυρηνικούς ιατρούς, παθολόγους ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, γυναικολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Τέλος, ευχαριστώ το διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό που καθημερινά συμβάλλει στο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς που εμπιστεύονται σ εμάς το ύψιστο αγαθό της υγείας τους.

Συνέντευξη Τύπου Κέντρου Μαστού 2019

Παρουσίαση κέντρου Χριστίνα Ταμπουρέα
Chief Commercial Officer Ομίλου ΙΑΣΩ

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνεργάτες, ……καλώς ήρθατε , σήμερα, στο ΙΑΣΩ εγκαινιάζουμε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα… μία επένδυση η οποία έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ και εκτείνεται σε μια επιφάνεια 1000τμ.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες στεγάζουν την Α’ και την Β’ Κλινική Μαστού προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε κάθε γυναίκα.

Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο µε μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής δόσης ακτινοβολίας. Διαθέτουμε δύο σύγχρονους Ψηφιακούς Μαστογράφους, ο ένας εκ των οποίων εκτελεί και τεχνική Τομοσύνθεσης.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας και ευκρίνειας που ενσωματώνουν τεχνικές ελαστογραφίας Shearwave καθώς και στερεοτακτικού εντοπισμού και βιοψίας (mammotome).

Επιπλέον, με τον νέο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA εκτελούμε μαγνητικές τομογραφίες μαστού μεγάλης ακρίβειας.

Πραγματοποιούνται οι πιο σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν από τους διευθυντές των κλινικών μας.

Από το 2017 το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ έχει αναγνωριστεί ως πλήρες μέλος του Breast Centers Network, του πρώτου παγκόσμιου δικτύου Μονάδων υγείας με αποκλειστικό αντικείμενο τη διάγνωση και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Είναι γνωστό ότι στο ΙΑΣΩ διατηρούμε ένα μεγάλο κοινωνικό έργο στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας». Μέσα σε αυτό έχουμε εντάξει και το κέντρο μαστού με την προσφορά δωρεάν χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού σε γυναίκες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Θυμίζω…το 2015 στον μήνα μαστού, με το μήνυμα «δώσε προτεραιότητα», πρωτοπορούμε για ακόμα μια φορά στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών και δίνουμε 8 δωρεάν χειρουργεία μαστού.

Δεν θα μπορούσε το μεγαλύτερο κέντρο μαστού στην Ελλάδα να μην πρωτοπορήσει για ακόμα μια φορά. Την προηγούμενη εβδομάδα, με απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ Σταματίου, προχωράμε σε σταθερή ετήσια βάση, και μετά από το απαραίτητο screening, να γίνονται δεκτές 18 γυναίκες για την απολύτως δωρεάν διαγνωστική και χειρουργική θεραπεία τους. Απόλυτοι υποστηρικτές αυτής της πρωτοβουλίας πάντα οι γιατροί μας καθώς και όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Σας ευχαριστώ πολύ

 

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

 

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα Μετά το κόψιμο της κορδέλας, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, Δρ. Γεώργιος Σταματίου με τους Διευθυντές της Α’ και Β’ Κλινικής του Κέντρου Μαστού. Από αριστερά οι κ.κ. Δ. Μπαλτάς, Γ. Ξεπαπαδάκης, Δ. Γροσομανίδης, Επιμελητής Β’ Κλινικής Μαστού, Ν. Μπρεδάκης, Δρ. Γ. Σταματίου, Α. Κεραμόπουλλος.

 

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

 

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα Από αριστερά οι κ.κ. Λ. Μπεθάνη, Δημοσιογράφος, Συντονίστρια της Συνέντευξης Τύπου, Χ. Ταμπουρέα, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, Δρ. Γ. Σταματίου, Πρόεδρος Ομίλου ΙΑΣΩ, Α. Κεραμόπουλλος, Υπεύθυνος Α’ Κλινικής Μαστού, Γ. Ξεπαπαδάκης, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού.

 

13/11/2019 - ΙΑΣΩ: Το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

 

07/11/2019 - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: Βράβευση αριστείας για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας “SALUS INDEX AWARDS 2019”, για τον άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό του και τις εντατικές του δράσεις σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ διακρίθηκε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας “SALUS INDEX 2019” διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Βραβεύτηκαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας και σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις. Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Χριστίνα Κοροβέση, Head of Marketing ΙΑΣΩ από τον κ. Θεόδωρο Γιαρμενίτη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και αντιπροσώπων καλλυντικών και αρωμάτων.

 

07/11/2019 - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: Βράβευση αριστείας για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

ΙΑΣΩ Newsletter