Main Menu

Δελτία Τύπου 2016

Προσφορά για Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών

Mε το μήνυμα «Δώσε προτεραιότητα», το ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General επισημαίνουν τη σημαντικότητα της πρόληψης και της πρώιμης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Με αφορμή το μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, παρέχουν σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών με 45€. Επιπλέον, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ Ελαστογραφία επί ευρημάτων.

Στο ΙΑΣΩ και στο ΙΑΣΩ General, η προσφορά ισχύει για τις 100 πρώτες γυναίκες αντίστοιχα σε κάθε Κλινική που θα τηλεφωνήσουν και θα προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού στο ΙΑΣΩ είναι 210 6185201 και 210 6185227 (Δευτ.-Παρ. 8:00-15:00) και στο ΙΑΣΩ General, 210 6502510-11 (Δευτ.-Παρ. 8:00-20:00 και Σαβ. 8:00-15:00).

 

Στον Όμιλο ΙΑΣΩ φροντίζουμε για ό,τι πιο πολύτιμο έχετε…την υγεία σας!

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ:
Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, 210 6502853, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Χριστίνα Κοροβέση, τηλ.: 210 6383955, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύμβαση Συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που περιλαμβάνει τα νοσηλευτήρια ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Η σύμβαση με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ προβλέπει, μεταξύ άλλων, για τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής:

  • Απευθείας και συνεχή πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Προνομιακό τιμοκατάλογο παροχών υγείας.
  • Υπηρεσίες Συντονιστικού Κέντρου, όλο το 24ωρο, μέσω της υπηρεσίας «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας» στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).

Η συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΤΕ Ασφαλιστική: ό,τι καλύτερο για την υγεία σας», που προβλέπει:

  • Το σχεδιασμό/παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τόσο για φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.
  • Την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας με τους πλέον ελκυστικούς όρους για τους ασφαλισμένους (ατομικών και ομαδικών συμβολαίων).
  • Την ολοκληρωμένη υποστήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κατάλληλα εργαλεία, εκπαίδευση και προωθητικό υλικό, με στόχο την αποτελεσματική προσέγγιση του υφιστάμενου και δυνητικού πελατολογίου.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος D. Krumbholz δήλωσε: «Το οικονομικό περιβάλλον και οι τάσεις που επικρατούν ή αναμένεται να επικρατήσουν στο χώρο της Υγείας, απαιτούν προσέγγιση νέας ματιάς και φιλοσοφίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΤΕ Ασφαλιστική απαντά στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες υγείας των πελατών, με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλους. Η υλοποίηση της ανανεωμένης πολιτικής μας, βασίζεται στην οικοδόμηση συνεργασιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους Παρόχους του χώρου, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ. Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε προγράμματα και υπηρεσίες υγείας που παρέχουν πραγματική αξία στους πελάτες μας, τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές ασφαλίσεις».

Σε δήλωσή του για τη συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος I. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ μοιραζόμαστε κοινές αξίες αναφορικά με την ολοκληρωμένη κάλυψη των πραγματικών αναγκών υγείας κάθε ανθρώπου. Η επίσημη ενεργοποίηση της συνεργασίας ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προγράμματα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, έτσι ώστε οι ασφαλισμένοι μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο σε θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και να έχουν απτή εμπειρία της σιγουριάς και της ασφάλειας που τους παρέχουμε».

Ο Δρ. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η οικογένεια του Ομίλου ΙΑΣΩ, δεσμεύεται για ολοένα καλύτερες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Την Υγεία μας. Μέσα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι αξίες οι οποίες διέπουν την φιλοσοφία μας, παραμένουν ακόμα πιο δυνατές και μας ξεχωρίζουν. Το Ιατρικό, νοσηλευτικό & διοικητικό προσωπικό μας, είναι δίπλα σε κάθε ασθενή, Με ευγένεια & φιλικότητα, Με ενδιαφέρον & προσοχή, Με επαγγελματισμό, Με αφοσίωση & φροντίδα, Με αξιοπρέπεια και Με σεβασμό στις ξεχωριστές του ανάγκες. Η συνεργασία μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, έχει ως κύριο μέλημα μας την παροχή ενός εξαιρετικού επιπέδου περίθαλψης σε κάθε ασφαλισμένο της εταιρίας».

  • Το ΙΑΣΩ βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, Μαρούσι (Τηλ. Κέντρο: 210 6184000)
  • Το ΙΑΣΩ Παίδων βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, Μαρούσι (Τηλ. Κέντρο: 210 6383000)
  • Το ΙΑΣΩ General βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 264, Χολαργός (Τηλ. Κέντρο: 210 6502000)
  • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας βρίσκεται στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών, Λάρισα (Τηλ. Κέντρο: 2410 996000)

Επιτυχής κύηση υψηλού κινδύνου από γυναίκα με μεταμόσχευση ήπατος

Στο ΙΑΣΩ, επιτεύχθηκε μία σπάνια περίπτωση κύησης υψηλού κινδύνου, από γυναίκα 22 ετών που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε ηλικία 18 μηνών, την Παρασκευή 1 Ιουλίου, από το Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Ηλία Γάτο, συνεργάτη του ΙΑΣΩ και Διευθυντή της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής emBIO. Η κύηση, οδήγησε στη γέννηση με καισαρική τομή ενός υγιέστατου νεογνού κοριτσιού, βάρους 2.400 γραμμαρίων στην 37η εβδομάδα κύησης.

Η σύλληψη έγινε φυσιολογικά και η δυσκολία του εγχειρήματος έγκειται στο ιστορικό της ασθενούς η οποία είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε ηλικία 18 μηνών λόγω συγγενούς ατρησίας χοληφόρων του ήπατος. Η συχνότητα της νόσου είναι 1: 15.000 γεννήσεις και είναι πιο συχνή στα κορίτσια (θήλυ: άρρεν 1,7). Το 10% των ασθενών παρουσιάζουν συγγενή καρδιοπάθεια.

Ο Dr. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, δήλωσε ευτυχής για την επιτυχή έκβαση του περιστατικού τονίζοντας το υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο της Κλινικής. Όπως δήλωσε, στο ΙΑΣΩ, αντιμετωπίζονται καθημερινά δύσκολα περιστατικά και εφαρμόζονται πρωτοποριακές ιατρικές μέθοδοι από επιστήμονες με πολύ μεγάλη εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο που το ΙΑΣΩ αποτελεί το Νο1 Μαιευτήριο στην Ελλάδα.

Ο κ. Ηλίας Γάτος επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό κύησης υψηλού κινδύνου έρχεται να προστεθεί στο πρωτοποριακό για την Ελλάδα περιστατικό (το 2012) κατά το οποίο γυναίκα που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος στη Γαλλία το 1999 λόγω ηπατικής ανεπάρκειας έγινε μητέρα διδύμων δίνοντας ελπίδα και αισιοδοξία σε χιλιάδες γυναίκες που ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχουν χάσει την πίστη τους για ζωή.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Χριστίνα Κοροβέση, τηλ.: 210 6383955, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, τηλ.: 210 6383917, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επαναπιστοποίηση TEMOS των κλινικών του Ομίλου ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΤΗΣ, για τον ιατρικό τουρισμό

Οι Κλινικές του Ομίλου, ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, επαναπιστοποιήθηκαν πρόσφατα από το διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International με έδρα τη Γερμανία, για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές τους μετά από επιθεώρηση την οποία διενήργησε ομάδα διεθνών επιθεωρητών του Οργανισμού.

Ο διεθνής οργανισμός TEMOS International, ο οποίος εκπροσωπείται στη χώρα μας από την εταιρεία TEMOS Aegean, εστιάζεται στα θέματα διαχείρισης ασθενών από άλλες χώρες και πιστοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και ασφάλειας των ασθενών με βάση την τήρηση βέλτιστων πρακτικών και την κάλυψη των απαιτήσεων διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών, ευρωπαϊκών ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών εμπλεκομένων φορέων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγορά υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού και διασυνοριακής φροντίδας.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί έναν υπερσύγχρονο Όμιλο με πρότυπες μονάδες Υγείας όπως τo ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το ΙΑΣΩ GENERAL, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, μέσω των πιστοποιήσεων ποιότητας των Κλινικών του, ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, κατά ISO 9001:2008 και HACCP, και της εν γένει στόχευσής του στη διασφάλιση ποιότητας, τώρα πλέον και με την επαναπιστοποίηση αυτή στην ειδική διεθνή πιστοποίηση κατά TEMOS International, σηματοδοτεί τη συνέχιση της πορείας προς την κατεύθυνση επέκτασης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, Τηλ.: 210 6383917, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πρώτη ‪Μονάδα‬ Εξωσωματικής στην Ελλάδα που συστήνεται ως «Preferred Partner Clinic» από το ‪Diplomatic‬ ‪Council

Το Institute of Life – ΙΑΣΩ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, καθώς αποτελεί την πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, που αναγορεύτηκε και συστήνεται ως "Preferred Partner Clinic 2016" από το Diplomatic Council για τις ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες που παρέχει σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της διεθνούς πιστοποίησης κατά TEMOS International, μίας ακόμη «πρωτιάς» του Institute of Life – ΙΑΣΩ, και TUV Hellas (TUV Nord) κατά ISO 9001 για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδοµές της.

To Diplomatic Council έχει έδρα τη Χάγη και είναι ένας Διεθνής Οργανισµός Σκέψης µε µέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωµατίας, της πολιτικής, της βιοµηχανίας, της τέχνης και του αθλητισµού. Η παγκοσμίου κύρους αναγόρευση “Preferred Partner Clinic" συστήνει επισήμως και προτείνει τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο, καθώς συμμετέχει πλέον και στην παγκόσμια λίστα "DC – Preferred Partner Hospital Directory".

Το Institute of Life – ΙΑΣΩ, πιστοποιώντας τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του, ανοίγει επίσημα το δρόμο για τη δημιουργία ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να παρέχει ό,τι πιο προηγμένο στα ζευγάρια που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του, προκειμένου να γίνουν γονείς, απ’ όποια χώρα του κόσμου κι αν προέρχονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.iolife.eu

 

Δείτε την πιστοποίηση εδώ

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

ΙΑΣΩ Newsletter