Η Νοσηλευτική Διεύθυνση του ΙΑΣΩ προσκαλεί εσάς, τη μέλλουσα μητέρα με το σύντροφο σας ή με αγαπημένα σας...


Ο Όµιλος ΙΑΣΩ αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αντίληψη στο χώρο της Υγείας

Στην Kλινική ΙΑΣΩ καλύπτονται όλα τα περιστατικά µαιευτικής και γυναικολογίας καθώς και ένα εκτεταµένο φάσµα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών.

 

Μαιευτική - Γυναικολογία

 

Το ΙΑΣΩ είναι το µεγαλύτερο και ένα από τα πιο σύγχρονα µαιευτήρια της Ευρώπης. ∆ιαθέτει µία από τις καλύτερες µονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθώς και µία από τις µεγαλύτερες µονάδες καρδιοτοκογραφίας στην Ευρώπη.  

 

♦ Πλήρως εξοπλισµένες αίθουσες τοκετών. Ένα πλήρες συγκρότηµα που καλύπτει όλα τα στάδια του τοκετού, από την παρακολούθηση της επιτόκου έως τη γέννηση του βρέφους. Η Mονάδα Καρδιοτοκογραφίας είναι εξοπλισµένη µε τελευταίου τύπου κεντρικό σταθµό παρακολούθησης των επιτόκων 

♦ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ). Με εξειδικευµένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σύστηµα παρακολούθησης. Η συνεισφορά της Μονάδας είναι µεγάλη επειδή διασφαλίζει την αυτάρκεια της κλινικής για την αντιµετώπιση κάθε περιστατικού  

♦ Τµήµα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Λαπαρο-σκοπήσεων. Όλες οι λαπαροσκοπικές και υστεροσκοπικές επεµβάσεις πραγµατοποιούνται στις 6 υπερσύγχρονες αίθουσες χειρουργείου. Οι επεµβάσεις αυτές, που πραγµατοποιούνται από εξειδικευµένο προσωπικό µε εξαιρετική ακρίβεια, απαιτούν ελάχιστο χρόνο νοσηλείας 

♦ Μονάδα Γυναικολογικής Ογκολογίας Laser. Ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισµένα τµήµατα που καλύπτει όλο το φάσµα της διάγνωσης και θεραπείας του γυναικολογικού καρκίνου 

 

∆ιαγνωστικό κέντρο

 

Στον τοµέα της πρόληψης λειτουργούν κυτταρολογικό τµήµα για διενέργεια των Pap-Test, τµήµα κολποσκοπήσεων όπου γίνεται η διερεύνηση σε ασθενείς µε παθολογικό Pap-Test και τµήµα εφαρµογών Laser όπου γίνονται όλες οι επεµβάσεις για τον έλεγχο και την άµεση αντιµετώπιση των πρώιµων µορφών γυναικολογικού καρκίνου.  

Κάθε χρόνο πραγµατοποιείται στο ΙΑΣΩ, πολύ µεγάλος αριθµός διαγνωστικών εξετάσεων. Το διαγνωστικό κέντρο λειτουργεί µε έµπειρο ιατρικό προσωπικό, σύγχρονα µηχανήµατα και περιλαµβάνει ιατρικές υπηρεσίες για τη γυναίκα και την οικογένειά της. 

 

Ογκολογικό Συµβούλιο

 

Ειδικοί επιστήµονες των τµηµάτων γυναικολογικής ογκολογίας: παθολόγοι, ογκολόγoι, χηµειοθεραπευτές, ακτινοθεραπευτές, και παθολογοανατόµοι, απαρτίζουν το πρότυπο Ογκολογικό Συµβούλιο, το οποίο παρέχει τις καλύτερες εγγυήσεις για την ορθή και αποτελεσµατική επιστηµονική θεραπεία των ασθενών µας. 

Η συµβουλή του Ογκολογικού Συµβουλίου παρέχεται δωρεάν για τις περιπτώσεις των ασθενών που χειρουργούνται στο ΙΑΣΩ.

 

Μεταβείτε εικονικά στις εγκαταστάσεις μας!Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής ώστε να ενημερώνεστε για τις επόμενες εξετάσεις σας και να μην ξεχνάτε κανένα ραντεβού!